Divadlo   4 komentáře

Ach ano zasnila jsem se u baletu :p (Mystrade)

Greg si v duchu nadával do idiotů. Nechal se od Sally přemluvit, aby s ní šel do divadla. Nedošlo mu ale, že se bude muset nacpat do obleku a vydržet v něm přinejmenším tři hodiny. A aby toho nebylo málo, vzala ho na Louskáčka.

Nejvíc po čem toužil, bylo otravovat se v divadle na pohádce. Hned v prvním dějství ale změnil názor a nemohl od baletu odtrhnout oči. V roli strýčka se představil tak úžasný muž, že se do něj Greg okamžitě zamiloval.

To nádherné tělo ve vypasovaném kostýmu mu způsobilo problémy v jistých partiích. Když představení skončilo, pozval Sally na skleničku do vinárny vedle divadla. Asi po hodině se Sally zvedla a šla chytit taxík.

Protože bydlel každý z nich na jiné straně města, byli tak předem domluvení. Greg zaplatil a vyšel ven, vrátil se před divadlo a vzal si program dnešního představení. Musel znát jméno toho úžasného muže. Pečlivě si papír založil do kabátu a chtěl vyrazit domů.

****

Mycroft stál před divadlem a jako vždy se podepisoval na program dětem. Většina z nich s baletem teprve začínala a rovněž dychtila stát se hvězdami klasického tance. Podepsal poslední program a zamířil k autu, které na něj čekalo.

Do cesty se mu připletl starší muž, který mířil ke svému autu. Doslova do něj vrazil.

,,Omlouvám se.‘‘

Greg vrazil do procházejícího muže. Zároveň jej zachytil za obě paže aby, neupadl a automaticky zamumlal omluvu. Potom se na muže důkladně a překvapeně zadíval. Vrazil do onoho tanečníka, kterého celý večer pozoroval. Z blízka byl ještě krásnější než z dálky a poněkud starší než si myslel spíše kolem čtyřicítky.

,,Mohl byste mě laskavě pustit, nebo mě hodláte začít líbat?‘‘

Otázal se jej s jiskřičkami pobavení v očích. Greg jej tedy pustil, ale jen proto, aby si jej vzápětí přitáhl do náruče a důkladně jej políbil.

Posted 4.8.2015 by kaylaneyren in Jednorázové

4 responses to “Divadlo

Subscribe to comments with RSS.

  1. Chtěla bych vidět Mycroftův výraz 😀 Měla bys napsat ještě krátké pokračování 🙂

    To se mi líbí

  2. Jeeee ^^ Moc pěkné a i já bych brala pokračování 😉

    To se mi líbí

Napsat komentář